Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Jolly Joker Utazási Iroda

Ajánlatkérés

Kérjük, hogy a lehető legtöbb információt adja meg az ajánlatkérése kapcsán, hogy a tapasztalt munkatársaink a legjobb személyre szóló utazási ajánlatokat tudják Önnek és az Önnel együtt utazóknak elküldeni!

A(z) jolly-joker.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy személyes adataimat a(z) jolly-joker.hu direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje. Hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre és telefonszámra a jolly-joker.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM).

Amennyiben nem szeretné, hogy az e-mail címére a továbbiakban ajánlatot küldjünk itt leiratkozhat.

még töltünk